Až -60 % na prémiové značky | Ušetřete ještě dnes →
Jarní sleva 10 % s kódem JAROVITEJ10 | Ušetřete ještě dnes →
100 Kč pro vásRegistracePřihlášeníKošíkMenu
Uložit
Poslední kousky
Orion

Ratanová ošatka na chleba Orion Lístky, 32 x 15 cm

299 Kč
Garance nejlepší ceny
Viděli jste lepší cenu? Dejte nám vědět
Skladem 5 ks, doručíme ihned
Osobní odběr
Od 29 Kč · Již zítra od 9:35
Více
Doručení na adresu
Od 99 Kč · 3. 4.
Více
Rezervace na prodejně
Ihned k vyzkoušení a zakoupení
1 ks · Bonami Westfield Chodov
Rezervovat na prodejně
Doprava zdarma od 3 000 Kč
365 dní na vrácení
7000+ výdejních míst
Máte dotaz?

Jsme tu pro vás.

Chat
ID produktu: 1341383
Na tento produkt nelze uplatnit slevový kód ani kredity

Popis produktu

Ošatka na přípravu domácího chleba vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Využijete ji na kynutí těsta (bochník 1,5 kg, potřeba 750 g mouky), uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci.

Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Ošatky se nemáčí, pouze se nechají oschnout, případně je můžete vykartáčovat.

Rozměry a specifikace

Délka

32 cm

Šířka

15 cm

Výška

9 cm

Materiál a péče

Materiál

Ratan

Péče

Nenamáčet

Ostatní parametry

Číslo produktu

1341383

Značka Orion

Český, cenově velmi příjemný obchod pro domácnost nabízí široký sortiment na poli úklidu, organizace, zahradničení i vaření. Značka Orion původem z Litomyšle působí na trhu už od roku 1992.

Podobné produkty

Hodnocení produktu

4.9Počet hodnocení (38)
533
45
30
20
10
Jak fungují recenze?
Maria Z.Slovensko, 26. 10. 2021

úžasný pomocník, chlebíček se krásně odtiskl všechny detaily zůstaly i po upečení, velikost akorát lehce se čistí

Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Peter T.Slovensko, 19. 5. 2021

Celková spokojenost

Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Marcela M.Slovensko, 23. 3. 2021

Už se těším kdy vyzkouším

Toto hodnocení bylo automaticky přeloženo.
Eva D.Česká republika, 20. 2. 2021

Forma bude potřebovat nejdřív zbrousit kartáčem, všude z ní trčí vlákna a po přejetí prsty zanechává třísky. To v chlebu nechcete..

Ostatní také zajímalo