I vegetariáni si mohou na valentýna dopřát vynikající afrodiziakální speciality

no image Redakce / 9.2.2017

Svátek všech zamilovaných se kvapem blíží a je nejvyšší čas vymyslet romantický program. Většina párů vyjde za zábavou, láska však prochází také žaludkem, takže je dobré zapřemýšlet i nad výběrem restaurace. Na vegetariány myslí málokde. Kde se tedy společně dobře nají jak vegetarián, tak milovník masa?

Nedaleko pražského Hradu, na pražském Pohořelci, v Art Deco Restaurantu Hradčany přesně na takové páry myslí. Šéfkuchař Petr Patočka vařil pro prezidenty i princezny, a proto si můžete být jistí, že v jeho rukou si jako šlechtici budete připadat i vy dva.

Překvapí vás příjemně intimní prostředí anglické knihovny, kde si u plápolajícího krbu budete moci vychutnat nejen výtečné pokrmy, ale také klavírní koncert.

A co na Vás čeká za speciality?

Mozzarella di Bufala na rajčatovém tartaru s fazolkami, olivami, celerovými chipsy a bazalkovým créme fresh a vynikající portugalské šumivé víno Method Tradition z regionu Alentejo.

Jako polévka bude servírován jemný špenátový krém se zastřeným vajíčkem a zázvorovou pěnou

Hlavní chod si můžete vybrat: buď Lumaconi s lanýžovým krémem a piniovými oříšky, nebo bramborové noky s omáčkou kombinující ovčí sýr a špenátové listy.

O srdce z peruánské čokolády s vanilkovým krémem a horkou malinovou omáčkou s portským vínem se můžete rozdělit.

Celé menu si můžete prohlédnout zde

 Art Deco Restaurantu Hradčany

 Art Deco Restaurantu Hradčany

 Art Deco Restaurantu Hradčany

ČERVENEC / SRPEN 2017

Zobrazit časopis
© 2017, BEAR CREW s. r. o. | Všechna práva vyhrazena Created by Petr Smejkal